Rólunk írták

"Kedves Renáta!

Köszönöm, hogy 5 éve rábeszéltél az inlay technikára! A fogam azóta is problémamentes, pedig korábban évekig küszködtem a kieső tömésekkel és a tömés alatt újra lyukadó fogammal. Barátnőm döbbentett rá, hogy már 5 éve, hogy csak fogkő eltávolításra járok hozzátok!

Üdvözlettel: K. Zita, Budapest"

 

"Kedves Renáta!

Köszönöm, hogy az otthon tartózkodásom hete alatt rendbetetted az összes problémás fogamat! Azóta is vígan használom őket. Decemberben érkezünk újra, hozom a barátnőmet is, kérlek, szorítsatok neki is egy pár időpontot!

Köszönettel:

Zsuzsi, London"

 

"Kedves Renáta!

Hihetetlen, de egy év alatt szinte észrevétlenül szabályoztátok gyönyörűvé a mosolyomat. Igazán köszönöm nektek!

Köszönettel:  

Iringó, Budapest"

 

"Kedves Renáta!

Köszönöm azt a szakmai profizmust, ahogy a fiam fogszabályozását végezted. Külön öröm volt, hogy már a tervezésnél figyelembe vetted az öröklött tulajdonságait. Nem önmagában a fogsorát tervezted, hanem az egész arc esztétikáját vetted figyelembe. A korábban kapott ajánlatoknál, bár voltak köztük olcsóbbak is, a kiindulásnál 2-3 fog kötelező eltávolításával indítottak, te viszont azt nézted, hogy az álkapocs és arc formájához milyen   típusú, bár kevésbé szabályos de harmonikus fogsor illik.

Még egyszer köszönöm, jól döntöttünk!

Edit, Sopron"

 

 

 

 

További szolgáltatásaink
A fogszabályozó kezelés célja a fogazat normális fejlődésének biztosítása, az akadályozó tényezők elhárítása révén.
A fogkő eltávolítása egy speciális, ultrahanggal működő műszersegítségével történik, a fogzománc megsértése nélkül.
Esztétikai fogászatunk magas színvonalát mutatja, hogy beavatkozásaink nyoma szinte nem is látható, a végeredmény olyan, mint egy valódi fog.
A fémmentes fogpótlások teljesítik korunk legigényesebb esztétikai követelményeit hosszú távú megoldást kínálva.
A szép és egészséges fogsor kialakítása és megóvása egészen kisgyermekkorban kezdődik. Az időben kezdett helyes fogápolás, a fogorvosokkal kötött...
Sokkal gyorsabban, pontosabban és kevesebb ülésben folyik a kezelés. A későbbi szövődmények jobban elkerülhetőek.
Rendelőnkben a legújabb és leghatékonyabb ZOOM! Advanced Power® professzionális fogfehérítő rendszert alkalmazzuk.
A fogpótlás az egészséges szomszédos fogak lecsiszolása nélkül is lehetséges illetve alternatíva a csak kivehető pótlásokra.
A fogászati betegségek megelőzésének lehetőségeit a tökéletes szájhigiéne, a helyes táplálkozási szokások kialakítása, valamint a rendszeres...